MACARONS
De macaron is van oorsprong een Frans koekje, bestaan uit twee luchtige amandelschuimpjes met een smaakvolle ganache vulling ertussen. De koekjes bestaan uit amandelmeel, poedersuiker, glucose stroop en eiwit en zijn daarom glutenvrij*. De macaron koekjes zijn krokant van buiten en chewy van binnen.
Onze macarons zijn groter van formaat dan de Franse variant. Door de speciale bereidingswijze en het hoge gehalte amandelmeel onderscheiden onze macarons zich van de rest. De subtiele combinaties van de beste chocolade, vruchten, kruiden, noten en nog veel meer zorgen voor een harmonieuze en ware smaaksensatie. De mooie kleuren en ruime variatie aan heerlijke smaken maken onze macarons zeker weten iets om niet te vergeten.
* Onze macarons zijn glutenvrij, echter worden in de bereidingskeuken ook macarons gemaakt die wel gluten bevatten. Dit zorgt ervoor dat onze patisserie niet 100% glutenvrij is. Vraag een medewerker naar de glutenvrije macarons.